Zübeyde Hanım Anaokulu
Çarşı Mah. Çok Katlı Otopark Üstü ARTVİN/MERKEZ

VİZYON

21.Asırdan Milli Eğitimde, bireysel ve toplumsal yaşam için temel ihtiyaç olan; bilgi, beceri ve pratik uygulama yeteneklerini yönleri ile geliştirip ilköğretime hazırlamak ATATÜRK İLKE ve İNKILAPLARI üreten, okuyan, dinleyen, araştıran ve kısaca örnek kişiler olarak okul öncesi döneme hazırlayabilmektir. Bu amaçla; bölgemizde bulunan 36-72 ay dönemindeki çocukların Okul Öncesi eğitiminden faydalanmalarını sağlamaktır.

MİSYON

Eğitim programlarını uygulamak, eğitim materyallerini amaca göre kullanmak, öğrencilerimizin gelişimlerinin sağlıklı bir biçimde gerçekleşmesi için aileleri bilinçlendirip, onları yönlendirmek, mevcut Eğitim ortamını geliştirmek, öğrencilerimizin eğitim - öğretim ve bedensel gelişimlerine yardımcı olmak amacı ile gerekli donanımı sağlamak diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olmak.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim